AKTUALNOSTI

21. svibnja 2020.
 

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas kako je Hrvatski zavod za javno zdravstvo dana 20. svibnja 2020. godine donio nove Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije covid-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi
Slijedom navedenoga, upućujemo vas kako na poveznici http://www.vrtic-vedridani.zagreb.hr/default.aspx?id=132 možete dobiti informacije o radu ovog vrtića od 25. svibnja do 05. lipnja 2020. godine.
 

* * *

NOVO!
VAŽNA OBAVIJEST ZA RODITELJE
 
Poštovani roditelji,

nastavno na prethodnu obavijest od 28. travnja 2020. godine objavljenu na mrežnim stanicama  DV „Vedri dani“ , a uzimajući u obzir Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te osnovnoškolske ustanove u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi te učenika koji pohađaju razrednu nastavu koje je donio Hrvatski zavod za javno zdravstvo dana 29. travnja 2020. godine, naglašavamo važnost organiziranja rada ovog vrtića u skladu s navedenim Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 za ustanove ranog i predškolskog odgoja  u kojima je osigurana mogućnost zbrinjavanja djece rane i predškolske dobi Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo donesene 29. 04. 2020.

Vezano uz to, a s obzirom na to kako je anketa o dolasku djece u vrtić od 11. svibnja 2020. provedena prije donošenja navedenih Uputa, ljubazno Vas molimo da sada, kada raspolažete konkretnim  i najnovijim informacijama koje se nalaze u Uputama, još jednom razmislite o dolasku Vašeg djeteta/ce  u ovaj vrtić od 11. svibnja 2020. godine te nas o tome ponovno obavijestite (iako ste možda to već učinili prije) i to:

najkasnije do utorka 5. svibnja 2020. godine do 12:00 sati, a kako bismo se što bolje organizirali i pripremili za rad.

Također napominjemo kako ste prije uključivanja djeteta u ustanovu dužni potpisati IZJAVU  i istu predati odgojitelju pri prvom dolasku, počevši od 11.05.2020. 
Izjavu možete preuzeti ovdje.

Zahvaljujem na razumijevanju  i srdačno Vas pozdravljam.

Ravnatelj:
Damir Kučan

* * *

* * *

 
* * *
  • Obavijest o radu vrtića (23. ožujka 2020.)


Poštovani roditelji,

 
u skladu sa Zaključkom gradonačelnika Grada Zagreba, KLASA: 601-01/20-01/27, URBROJ: 251-03-02-20-2 od 13. ožujka 2020. godine i Smjernicama za postupanje, a vezano uz aktualnu situaciju širenja COVID-19 virusa, od ponedjeljka 16. ožujka 2020. godine Dječji vrtić ,,Vedri daniˮ obustavlja redoviti rad.

Međutim, Dječji vrtić ,,Vedri daniˮ osigurati će brigu, njegu, skrb i prehranu djece čiji roditelji nemaju mogućnost osigurati njihovo čuvanje, nadzor i ostanak kod kuće, a od utorka 17. ožujka 2020. godine navedeno se osigurava isključivo u centralnom objektu, na adresi Makančeva 11a, Zagreb. Potaknuti najnovijim događajima, pridržavajući se mjera Stožera civilne zaštite RH, a uz činjenicu da do daljnjega nemamo prisutne djece, molimo Vas da u periodu od 23.3.2020. do daljnjega najavite potrebu dovođenja djeteta 24 sata unaprijed, na e-mail vrtića: vrtic.vedridani@zagreb.hr ili na mobitel broj : 091 233 10 23 kako bi organizirali rad i potreban broj radnika.


S tim u vezi napominjemo kako ćete o promjenama u organizaciji rada biti pravodobno obaviješteni putem mrežnih stranica i oglasnih ploča ovog vrtića.

 

Također, u skladu s preporukama za komunikaciju, kada je to moguće, do daljnjega sva komunikacija između vrtića i građana odvijati će se online (putem službene elektroničke pošte) ili putem pošte i/ili telefona.

 
                                                                                                                                                                            S poštovanjem, 
 
                                                                                                                                                                             Ravnatelj:
                                                                                                                                                                             Damir Kučan


Ispiši stranicu